Carolina BBQ Chicken Pizza
Carolina BBQ Chicken Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka cebuli, kurczaka, częściowo odtłuszczonego sera ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsza marynata do kurczaka z grilla, BBQ Cheddar Chicken, oraz Pieczony w piekarniku Kurczak z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar duży arkusz cookie. Rozwiń ciasto na arkuszu ciastek; zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 14x12 cali.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać 1/4 szklanki sosu barbecue i ser ricotta; odstawić. W średniej misce, wrzucić rozdrobnionego kurczaka z pozostałym 1/2 Puchar sos barbecue.
Mieszankę ricotty rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce. Wierzch z kurczakiem, cebulą, serem mozzarella i serem pleśniowym.
Piec 8 do 10 minut lub aż ser topi się, a krawędzie skórki są złotobrązowe.
Posypać kolendrą. Aby służyć, pokroić w 4 rzędy po 4 rzędy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon