Caribbean Fudge Pie III

Caribbean Fudge Pie III
Caribbean Fudge Pie III może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 1360 kalorii, 20g białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.35 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz skorupkę ciasta, ekstrakt z rumu, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Placek Maślany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, kuchenka mikrofalowa czekolady do stopienia. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Masło śmietankowe lub margaryna i cukier do puszystego. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
3
Dodaj roztopioną czekoladę, kawę i rum; dobrze wymieszaj. Wymieszać z mąką i posiekanymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i udekorować połówkami orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć ciasto z piekarnika i całkowicie ostudzić. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn