Caribbean Fudge Pie
Caribbean Fudge Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 57 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jeśli masz kawę rozpuszczalną maxwell house, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 57 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. kuchenka mikrofalowa czekolada w mikrofalówce Miski na wysokości 2 min. lub do prawie stopienia, mieszając po 1 min. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; odstawić. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodawać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Dodaj czekoladę, kawę i ekstrakt z rumu; dobrze wymieszaj. Wymieszać z mąką i posiekanymi orzechami włoskimi.
Wlać do skorupy ciasta. Ułóż połówki orzecha włoskiego na wierzchu ciasta.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez 25 min. Super. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.