Cappuccino drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 333 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kakao w proszku, ziarna kawy, bloki 1/3 mniej tłuszczu twarogu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 35%. Podobne przepisy to Cappuccino Trifle, Trifle Z Musem Cappuccino, oraz Holiday Cappuccino Trifle.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 z regałem w dolnej trzeciej. Mąkę i sól przesiać dwukrotnie; odstawić.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubić na średniej wysokości, aż uformują się puszyste i miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż jaja utworzą szczyt, gdy trzepak zostanie wyciągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Białka przenieść do dużej miski; przesiać 1/3 mieszanki mąki na białka. Złóż, za pomocą gumowej szpatułki, skrobając od dna miski. Kontynuuj przesiewanie i składanie mieszanki mąki partiami; złóż skórkę z cytryny i pokruszone ziarna kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kawy
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Uruchom nóż wokół krawędzi i środka patelni; usuń ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ciasto pokroić poziomo na trzecie części; odstawić.
9
Pokrój 1/2 truskawek na trzecie lub połówki, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
10
Przenieść do średniej miski i posypać 1 łyżką cukru granulowanego; wrzucić i rezerwy. Pozostałe truskawki pokroić na średnie kawałki; przenieść do drugiej miski, a następnie posypać 2 łyżkami cukru granulowanego i 1 łyżką mieszanki espresso w proszku. Rzut i rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
ESPRESSO Instant
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Aby zrobić krem espresso: ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości (najlepiej z uchwytem łopatkowym), aż będzie gładki. Ubić cukrem pudrem na małej prędkości, dodając espresso w proszku i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
12
Do średniej miski przełożyć masę z serem śmietankowym; ręcznie wymieszać z kwaśną śmietaną. Zaparkuj krem espresso w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
W czystej misce ubij białka na niskim poziomie, aż staną się spienione (około 2 minut). Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki cukru granulowanego. Ubić, aż białka będą błyszczące i trzymać sztywne szczyty; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Aby złożyć: ułóż 1/3 pokrojonego ciasta na dnie dużego szklanego naczynia do serwowania.
15
Dobrze posmaruj ciasto mieszanką espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
16
Na ciasto rozprowadzić 1/3 kremu espresso, a następnie 1/2 mieszanki białek. Przykryć 1/3 posiekanych truskawek i ich płynu oraz 1/3 pokrojonych truskawek; lekko pokroić w proszek kakaowy. Powtórz z drugą warstwą. Na wierzchnią warstwę posmaruj ostatnią warstwę ciasta pozostałą mieszanką espresso w proszku, a na wierzch pozostałą mieszanką kremu espresso, posiekanymi i pokrojonymi truskawkami i pozostałą cieczą; odkurz proszkiem kakaowym. (Drobiazg można podać od razu lub przykryć folią i schłodzić do 6 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos