Cappuccino Trifle

Cappuccino Trifle
Cappuccino drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 333 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kakao w proszku, ziarna kawy, bloki 1/3 mniej tłuszczu twarogu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 35%. Podobne przepisy to Cappuccino Trifle, Trifle Z Musem Cappuccino, oraz Holiday Cappuccino Trifle.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 z regałem w dolnej trzeciej. Mąkę i sól przesiać dwukrotnie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Aby ciasto: w misce, ubić białka z mikserem elektrycznym z małą prędkością do spienienia (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubić na średniej wysokości, aż uformują się puszyste i miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż jaja utworzą szczyt, gdy trzepak zostanie wyciągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Białka przenieść do dużej miski; przesiać 1/3 mieszanki mąki na białka. Złóż, za pomocą gumowej szpatułki, skrobając od dna miski. Kontynuuj przesiewanie i składanie mieszanki mąki partiami; złóż skórkę z cytryny i pokruszone ziarna kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KawyZiarna Kawy
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przenieść mieszaninę do suchej, nieoczyszczonej 10-calowej miski rurowej. Przeprowadź nóż przez mieszaninę, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec, aż góra będzie tylko złoty i mały nóż włożony do ciasta wychodzi czysty (około 45 minut). Odwróć patelnię do góry nogami, aby ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Uruchom nóż wokół krawędzi i środka patelni; usuń ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ciasto pokroić poziomo na trzecie części; odstawić.
9
Pokrój 1/2 truskawek na trzecie lub połówki, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
10
Przenieść do średniej miski i posypać 1 łyżką cukru granulowanego; wrzucić i rezerwy. Pozostałe truskawki pokroić na średnie kawałki; przenieść do drugiej miski, a następnie posypać 2 łyżkami cukru granulowanego i 1 łyżką mieszanki espresso w proszku. Rzut i rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Aby zrobić krem espresso: ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości (najlepiej z uchwytem łopatkowym), aż będzie gładki. Ubić cukrem pudrem na małej prędkości, dodając espresso w proszku i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
12
Do średniej miski przełożyć masę z serem śmietankowym; ręcznie wymieszać z kwaśną śmietaną. Zaparkuj krem espresso w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
W czystej misce ubij białka na niskim poziomie, aż staną się spienione (około 2 minut). Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki cukru granulowanego. Ubić, aż białka będą błyszczące i trzymać sztywne szczyty; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Aby złożyć: ułóż 1/3 pokrojonego ciasta na dnie dużego szklanego naczynia do serwowania.
15
Dobrze posmaruj ciasto mieszanką espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
16
Na ciasto rozprowadzić 1/3 kremu espresso, a następnie 1/2 mieszanki białek. Przykryć 1/3 posiekanych truskawek i ich płynu oraz 1/3 pokrojonych truskawek; lekko pokroić w proszek kakaowy. Powtórz z drugą warstwą. Na wierzchnią warstwę posmaruj ostatnią warstwę ciasta pozostałą mieszanką espresso w proszku, a na wierzch pozostałą mieszanką kremu espresso, posiekanymi i pokrojonymi truskawkami i pozostałą cieczą; odkurz proszkiem kakaowym. (Drobiazg można podać od razu lub przykryć folią i schłodzić do 6 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn