Cappuccino-Chocolate Chunk Muffin Mix
Cappuccino-czekoladowy Muffin Mix to bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka proszku do pieczenia calumet, maxwell house international suisse mocha, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wielkie Ciasteczka Czekoladowe Cappuccino, Kokos Czekolada Kawałek Muffin Topy, oraz Blood Orange Chocolate Chunk Muffin Recipe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warstwa składników W 1-1 / 2-qt. szklany pojemnik lub słoik w następującej kolejności (od dołu do góry): mąka, czekolada, cukier, aromatyzowana kawa rozpuszczalna, proszek do pieczenia, cynamon i sól, delikatnie dotykając słoika na blacie, aby osadzić każdą warstwę przed dodaniem następnej warstwy. Kryć się.
Dołącz wskazówki do pieczenia (patrz poniżej) do słoika.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Beat 1 jajko w dużej misce; wymieszać w 1 szklance mleka i 1/2 szklanki (1 kij) masło lub margarynę, stopione. Puste muffinki wymieszać w misce. Mieszać tylko do zwilżenia. Łyżka ciasto do 12 smarowane lub wyłożone papierem średnie kubki muffin, wypełniając każdą filiżankę 2/3 pełne.
Piec 15 do 20 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne 5 min.; zdjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.