Cape Anne Chowder
Cape Anne Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, krakers barrel ostry ser cheddar, filety z dorsza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cape Cod Clam Chowder, Cape Mudge Halibut Chowder, oraz Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 2 łyżki. kapanie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować 5 do 6 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mąkę; dobrze wymieszać. Stopniowo mieszać w wodzie aż do wymieszania.
Dodać warzywa i pieprz; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 20 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać z serem; gotować 2 min. lub do stopienia, często mieszając.
Dodać mleko, dorsza i Krab; gotować 8 do 10 min. lub dopóki ryba nie zostanie zrobiona, mieszając od czasu do czasu.