Fasolka szparagowa z estragonem Vinaigrette

Fasolka szparagowa z estragonem Vinaigrette
Fasolka szparagowa z estragonem vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, sól, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Estragonem Vinaigrette, Fasola szparagowa z musztardą-estragon Vinaigrette, oraz Sałatka Zielona mieszana z winegretem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. Tymczasem, w misce, połączyć sok z limonki, ocet, pieprz cayenne, sól, i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Stale ubijając, powoli dodawać olej w cienkim, stałym strumieniu, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Skropić winegret na fasoli przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.Uwaga: to danie można częściowo przygotować do 2 dni wcześniej. Fasolkę szparagową blanszować, gotując do miękkości. Zanurz je w lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
6
Odcedzić i przechowywać w lodówce, pokryte, aż będzie gotowy, aby dodać vinaigrette. Gotować fasolkę aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn