Fasolka szparagowa z estragonem Vinaigrette
Fasolka szparagowa z estragonem vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, sól, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Estragonem Vinaigrette, Fasola szparagowa z musztardą-estragon Vinaigrette, oraz Sałatka Zielona mieszana z winegretem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. Tymczasem, w misce, połączyć sok z limonki, ocet, pieprz cayenne, sól, i estragon.
Stale ubijając, powoli dodawać olej w cienkim, stałym strumieniu, aż do zemulgowania.
Skropić winegret na fasoli przed podaniem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.Uwaga: to danie można częściowo przygotować do 2 dni wcześniej. Fasolkę szparagową blanszować, gotując do miękkości. Zanurz je w lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić i przechowywać w lodówce, pokryte, aż będzie gotowy, aby dodać vinaigrette. Gotować fasolkę aż do ogrzania.