Cannolo Siciliano

Cannolo Siciliano
Cannolo Siciliano wymaga ok. 12 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 50 i kosztuje 33 centów za porcję. Ta przystawka ma 261 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, wino z Marsali, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 49 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Cannolo Siciliano, Pesco Siciliano, oraz Brokuły Siciliano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem marsala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
2
Dodaj marsala, w razie potrzeby, do postaci sztywnego ciasta. Przeprowadź ciasto przez wałek do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
CiastoCiasto
3
Ciasto pokroić w owale, mniej więcej 3 na 5 cali. Owinąć ciasto wokół drewnianego patyczka. Uszczelnij dobrze uszczelniaczem do jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
JajkoJajko
4
Niech odpoczną na noc.
5
Rozgrzej frytkownicę wypełnioną olejem sojowym do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SojowyOlej Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
6
Smażyć skorupki na złoty kolor, 10 do 15 minut, i ostudzić na wyłożonej ręcznikiem papierowym arkuszu pan. Po wystygnięciu wyjąć metalowe lub drewniane patyczki i przechowywać w szczelnym pojemniku do czasu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
1
Ser ricotta wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
CukierCukier
2
Dodać śmietanę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
3
Dodaj ekstrakt waniliowy, olejek cynamonowy, cytron i chipsy czekoladowe. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CynamonCynamon
CitronCitron
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wypełnić każdy cannoli z kremem ricotta z torbą ciasta lub łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 25 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia2
Magazyn