Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym

Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym
Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym wymaga ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.07 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ricottę z mleka owczego, mielony cynamon, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym, Czekoladowe Babeczki Mandarynkowe Cannoli, oraz Napełnianie Cannoli.

Instrukcje

1
Mąkę, cynamon, cukier i sól połączyć w misce. Pracę w smalcu i powoli dodać marsala. Zagniataj palcami, aż ciasto się połączy. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, przez 5 do 7 minut. Uformuj ciasto na dysk i zawiń szczelnie w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SmalecSmalec
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
3
Ustaw gładkie rolki ekspresu do makaronu w najszerszym ustawieniu. Rozpakuj ciasto i pokrój na pół. Lekko mąkę 1 pół (pozostałą połowę należy przykryć folią). Spłaszczyć mąkę ciasta do owalu i paszy przez wałki. Obróć pokrętło w dół o 2 nacięcia i ponownie podawaj ciasto przez wałki. Złożyć ciasto z powrotem do jego pierwotnego owalnego kształtu i powtórzyć proces włożenia ciasta przez wałki makaronu. Kontynuuj podawanie ciasta przez wałki, dzięki czemu przestrzeń między wałkami zwęża się o 2 nacięcia za każdym razem, aż ciasto osiągnie grubość około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
4
Wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Przełóż walcowane ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i wytnij 4 lub 5 rund za pomocą 4-calowego okrągłego frezu posypanego mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Przenieść rundy do blachy do pieczenia i zachować pokryte więcej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkować pozostałe ciasto i pokroić rund w ten sam sposób. Zbierz resztki i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Rozwałkuj resztki i tnij w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Podgrzać kilka centymetrów oleju w dużym holenderskim piekarniku, aż zarejestruje 350 stopni F. lekko spryskać rury cannoli nieprzywierającym sprayem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
Umyć dolną krawędź 1 okrągłego ciasta z białkiem jajka. Owinąć ciasto wokół rurki, nakładając się na końce (krawędź białka jaja powinna iść na górę), a następnie docisnąć krawędzie razem, aby uszczelnić. Wykonaj jeszcze 5 pocisków w ten sam sposób (Pozostałe pociski pozostaw pokryte plastikiem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Smażymy ciasto na rurkach po kolei, obracając metalowymi szczypcami, aż będzie ciemniejsze o jeden odcień, około 45 sekund. Nosząc rękawice kuchenne, zaciskaj koniec gorących rur kleszczami, 1 na raz, i trzymając rurkę pionowo, pozwól powłoce zsunąć się z rurki Na Ręczniki papierowe, delikatnie potrząsając rurką i poruszając skorupą w razie potrzeby, aby poluzować. (Jeśli pozostawisz skorupę do ostygnięcia, przyklei się ona do rurki i rozbije się podczas próby jej usunięcia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
SzczypceSzczypce
12
Przełożyć skorupy Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć i schłodzić rurki przed ponownym użyciem. Pozostałe ciasto owinąć wokół rurek i smażyć w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
W małym rondelku połącz śmietanę i skórkę mandarynki i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
MandarynkaMandarynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połączyć cukier i sok mandarynkowy w średnim rondlu i gotować, aż głęboki bursztyn zabarwiony. Powoli ubijać mieszankę śmietany i gotować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przełożyć do miski i pozostawić do ostygnięcia i lekko zagęścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W misce miksera połącz odsączoną ricottę i serek śmietankowy, dodaj kilka łyżek cukru cukierniczego do osłodzenia i ubijaj do lekkości i puszystości. Złożyć w sosie mandarynkowo-karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sos KarmelowySos Karmelowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MandarynkaMandarynka
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wypełnij worek ciasta wyposażony w końcówkę gwiazdy i wypełnić muszle cannoli. Końcówki zanurzyć w migdałach i czekoladzie, a następnie polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Muszle CannoliMuszle Cannoli
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia8
Magazyn