Cannellini Bean, Scallion, and Prosciutto Dip
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Cannellini Bean, Scallion, i Prosciutto Dip może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, oliwę z oliwek, prosciutto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron Penne z fasolą Cannellini i Prosciutto, Chrupiąca Prosciutto i Scallion Frittata, oraz Dip Fasolowy Cannellini.
Instrukcje
Fasolę cannellini odcedzić i opłukać. Drobno posiekać czosnek i pokroić szalotki. W średniej misce, połączyć fasolę, czosnek, szalotki, oliwa z oliwek, sok z cytryny, sól, i pieprz. Tear prosciutto na 1-calowe kawałki i złożyć do fasoli.