Candy Corn Precel Milk Ball Fudge

Candy Corn Precel Milk Ball Fudge
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 25. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, masło, kulki ze słodowanego mleka pokryte czekoladą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kukurydza Cukrowa I Kora Precla, Kukurydza Cukrowa I Kora Precla, oraz Candy Corn & Precel Kora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8-calowy kwadratowy patelnia z folią, pozostawiając folię zwisającą na 2 przeciwległych stronach patelni; spryskać folię sprayem do gotowania. W rondlu 2-quart rozgrzać skondensowane mleko, kawałki czekolady i masło na średnim ogniu 6 minut, często mieszając, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Złóż posiekane kulki słodowanego mleka i precle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kulki Z Mleka SłodowanegoKulki Z Mleka Słodowanego
PreclePrecle
WaniliaWanilia
3
Wlać mieszaninę do patelni, rozprowadzając równomiernie łopatką. Wierzch z kukurydzy cukierków, naciskając delikatnie przylegać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy. Użyj folii do podnoszenia z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy CornCandy Corn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Pokrój w 5 rzędów po 5 rzędów. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn