Candy Corn Baby Cakes

Candy Corn Baby Cakes
Candy Corn Baby Cakes może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 153 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, pasta kolor żywności, pomarańczowy i gruboziarnisty cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Candy Corn Baby Cakes, Cukierki Kukurydziane Ciasta Czekoladowe, oraz Kurczak orzechowy i Chiński makaron jajeczny z Baby Bok Choy i Baby Corn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdej z 48 miniaturowych kubków na muffinki. Zrób ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, używając wody, oleju i białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Podzielić ciasto równomiernie pomiędzy 3 średnie miski (około 1 1/2 szklanki w każdej). Wymieszać pomarańczowy kolor żywności w jednej misce; wymieszać żółty kolor żywności w drugiej misce. Pozostaw pozostałe ciasto białe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść około 1 łyżeczki każdego koloru ciasta w każdej filiżance muffin, układając kolory w kolejności cukierków kukurydzianych-żółty, pomarańczowy i biały. Nie mieszać! Każda filiżanka muffinek będzie pełna o 3/4.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy CornCandy Corn
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
5
Piec 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących; całkowicie schłodzić, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
7
Rozłóż lukier na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Posypać gruboziarnistym cukrem; na wierzch polać kukurydzą cukrową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruby żółty I BiałyCukier Gruby żółty I Biały
Candy CornCandy Corn
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn