Candy Corn Baby Cakes
Candy Corn Baby Cakes może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 153 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, pasta kolor żywności, pomarańczowy i gruboziarnisty cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Candy Corn Baby Cakes, Cukierki Kukurydziane Ciasta Czekoladowe, oraz Kurczak orzechowy i Chiński makaron jajeczny z Baby Bok Choy i Baby Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdej z 48 miniaturowych kubków na muffinki. Zrób ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, używając wody, oleju i białek.
Podzielić ciasto równomiernie pomiędzy 3 średnie miski (około 1 1/2 szklanki w każdej). Wymieszać pomarańczowy kolor żywności w jednej misce; wymieszać żółty kolor żywności w drugiej misce. Pozostaw pozostałe ciasto białe.
Umieść około 1 łyżeczki każdego koloru ciasta w każdej filiżance muffin, układając kolory w kolejności cukierków kukurydzianych-żółty, pomarańczowy i biały. Nie mieszać! Każda filiżanka muffinek będzie pełna o 3/4.
Piec 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących; całkowicie schłodzić, około 20 minut.
Rozłóż lukier na babeczkach.
Posypać gruboziarnistym cukrem; na wierzch polać kukurydzą cukrową.