Candy Cane Croquembouche

Candy Cane Croquembouche
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Candy Cane Croquembouche spróbować. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Mieszanka laski cukierków, ser mascarpone, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Pie, oraz Candy Cane Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W średnim rondlu zagotować 1 szklankę wody, masło, cukier granulowany i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Wyjąć z ognia i przesiać mąkę bezpośrednio na patelnię; mieszać drewnianą łyżką, aż utworzy się pasta. Wróć do średniego ognia i gotuj, stale mieszając, aż pasta będzie błyszcząca i odciągnie się od strony patelni, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przenieść do miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatek i ubić na średniej prędkości, aby lekko ostygnąć, około 2 minut. Ubić w 1 jajku, aż do włączenia, a następnie ubić w 1 jajku więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4
Trzecie jajko ubić w małej misce, następnie ubić do ciasta, 1 łyżkę na raz, aż będzie gładkie i ciasne. (Możesz nie potrzebować całego trzeciego jajka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Przenieść ciasto do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala. Rury 1 1/4 cala rund ciasta na przygotowanych blach do pieczenia, o 1 cal od siebie; powinieneś mieć około 50 ptysiów. (Alternatywnie, wrzucić ciasto w małych kopcach na blachy do pieczenia z łyżką.) Ciasto wygładzamy zwilżonym palcem, następnie przekładamy do piekarnika i pieczemy do momentu, aż się wydmuchnie, 10 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i kontynuować pieczenie do złotego, 5 Więcej minut. Wyłącz piekarnik, ale pozostawić ptysie wewnątrz do wyschnięcia, 5 do 7 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Wyjąć z piekarnika i przebić mały otwór w każdym puff za pomocą noża do parowania, aby umożliwić ucieczkę pary; przenieść do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Włożyć białą czekoladę do średniej żaroodpornej miseczki. Ciężką śmietanę zagotować w małym rondelku, a następnie polać czekoladą. Delikatnie ubijać, aż będzie gładka i chłodna, około 7 minut; ubić ekstrakt z mięty pieprzowej. Zamieszać w mascarpone aż do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż wystarczająco grube rury, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przelej do dużej torebki z ciastem wyposażonej w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Włóż końcówkę woreczka do ciasta do otworu w każdym pufie i rurki w nadzieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4
Przenieść wypełnione chrupki do blachy do pieczenia; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1
Cukier i mleko ubić w dużej misce na gładką masę. Zmontować croquembouche: zanurzyć dno puff do lukru, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przełożyć puff na talerz, polewając bokiem w dół. Powtórz z większą ilością puffów, układając je obok siebie w 7-calowym okręgu. Wypełnij okrąg z więcej puffs ustabilizować podstawy wieży. Kontynuuj budowę stożkowej wieży puffów, używając lukru, aby utrzymać je na miejscu. (Jeśli lukier staje się zbyt gęsty, ubijaj więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Kroquembouche odkurzyć cukrem cukierniczym i posypać pokruszonymi laskami cukierkowymi; schłodzić do momentu ustawienia, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
4
Zdjęcia Johnny Miller
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn