Candy Cane Angel Cake
Jeśli 28 centów za porcję spada w budżecie, Candy Cane Angel Cake może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać betty angel Food Cake mix, pasta kolor żywności, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Cake, oraz Candy Cane Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto i zimną wodę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Wlać około 3 filiżanki ciasta do ungreased 10-calowy Angel food (tube) ciasto patelni. Do małej miski, wlać około 3/4 Puchar ciasto; wymieszać w Kolorze żywności i ekstrakt z mięty pieprzowej, aż do wymieszania. Ostrożnie łyżka czerwone ciasto na białe ciasto na patelni. Ostrożnie łyżka pozostałego białego ciasta na czerwonym cieście i zawirować nożem.
Piec 40 minut lub do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny lejek lub butelkę. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. Poluzuj ciasto, biegnąc długą metalową łopatką wzdłuż krawędzi patelni.
Umieść talerz do góry nogami na patelni. Obróć płytę i patelnię; usuń patelnię.
W małej misce wymieszać cukier puder i 1 łyżkę mleka; wymieszać wystarczającą ilość pozostałego mleka, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie wystarczająco cienka, aby mżeć.
Mżawka nad ciastem; wierzch z rozdrobnionych cukierków.