Canadian Bacon Breakfast Stack
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać kanadyjski stos śniadanie bekon spróbować. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 24g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szczypiorek, sól i pieprz, chleb pełnoziarnisty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone pieczarki Portobello śniadaniowe z boczkiem kanadyjskim, Stos Śniadaniowy, oraz Stos Śniadaniowy.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść kapustę, cebulę i soloną wieprzowinę. Przykryć wodą i gotować na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie (około 15 do 20 minut).
Odcedzić, wyrzucić wieprzowinę, zachować zieleninę i cebulę i odstawić.
Spryskaj patelnię nonstick sprayem do gotowania.
Patelnia ciepła na średnim ogniu i dodać białka jaj. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podsmażyć wszystko razem, ciągle mieszając, aż do smaku.
Tymczasem spryskaj kolejną patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i podgrzej na średnim ogniu.
Saute kanadyjski boczek po obu stronach, aż lekko rumiane.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieścić kromki chleba na patelni brojlerów. Top każdy z 1 plaster kanadyjskiego boczku i równe porcje zieleni, białka i sera. Broil aż ser bąbelki i topi.
Na wierzch posypać szczypiorkiem i podawać.