Campbell ' s® kanapki z wieprzowiną na wolnym ogniu

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z wieprzowiną Wolnogotowaną Campbell ' s®. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 293 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 147 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, pieczeń z łopatki wieprzowej, skondensowana zupa cebulowa campbell ' s® i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Campbell ' s® kanapki z wieprzowiną na wolnym ogniu, Wolno Gotowane Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Wymieszać zupę, ketchup, ocet i brązowy cukier w 5-quart powolnej kuchence.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 9 godzin* lub do momentu, gdy wieprzowina będzie miękka.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut. Używając 2 widelców, rozdrobnić wieprzowinę. Odstawić wieprzowinę do kuchenki.
Mieszaninę wieprzowiny i sosu podzielić między bułki.