Campanelle makaron z masłem Pietruszkowym
Makaron Campanelle z masłem Pietruszkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz makaron fusilli, masło, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Makaronowa Campanelle, Makaron Campanelle z Tunanem i pomidorami, oraz Makaron Campanelle Z Pieczonym Sosem Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Natkę pietruszki, skórkę cytryny i czosnek drobno posiekać w procesorze.
Dodać masło i proces aż dobrze wymieszane. Doprawić natką pietruszki do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 3 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Makaron przełożyć do dużej miski.
Do makaronu dodać połowę masła pietruszkowego (ok. 1/3 szklanki) (pozostałą część na brokuły z masłem Pietruszkowym); wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.