Calzones wołowo-Pepperoni
Wołowina i Pepperoni Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 794 kalorie. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, mieloną wołowinę, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mieszane warzywa i Pepperoni Calzones, Brokuły, Pepperoni i trzy serowe Kalzony, oraz Mielona Wołowina Calzones.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowy.
Połącz wołowinę, 2 1/2 szklanki sera i następne 3 składniki.
Rozwiń każdą skórkę pizzy i pokrój każdą skórkę na trzecie.
Zwiń każdą porcję na 5-calowe koło.
Rozłóż 3/4 szklanki mieszanki mięsa równomiernie na pół każdego okręgu. Zwilżyć krawędzie wodą; złożyć ciasto na, dociskając lub zaciskając krawędzie do uszczelnienia.
Umieść na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia i pokrój szczeliny na wierzchu, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec w temperaturze 375 przez 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Top z włoskim sosem pomidorowym; posypać pozostałym serem. Ser topić pod brojlerem, w razie potrzeby.
Uwaga: w razie potrzeby zamrozić pieczone kalzony do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce przez noc. Owinąć calzones w aluminm fil, i piec w 300 przez 1 godzinę lub aż dokładnie ogrzane.