Calgary Nanaimo Bars
Bary Calgary Nanaimo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 45 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką migdały, cukier, okruchy krakersów graham i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Linia 8-in.- kwadratowa blacha do pieczenia z folią, dzięki czemu końce wystają ponad boki o 1 cal. W dużym ciężkim rondlu połącz cukier i kakao; dodaj masło. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki do jajek. Wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina osiągnie 160°.
Dodaj okruchy krakersów, kokos i, jeśli chcesz, migdały. Wciśnij do przygotowanej patelni. Wstaw do lodówki na 30 minut lub do zestalenia.
Do nadzienia w małej misce ubij cukier cukierniczy, mieszankę budyniową, masło i mleko na gładką masę; rozłożyć na skórce.
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości.
Rozłóż na wierzchu. Wstaw do lodówki do zestalenia. Za pomocą folii podnieś pręty z patelni. Odrzuć folię; pokroić w paski.