Ciasto Wiśniowo-Orzechowe I

Ciasto Wiśniowo-Orzechowe I
Ciasto z orzechami wiśniowymi może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 40 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sodę oczyszczoną, orzechy włoskie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Ciasto wiśniowe z kwaśną śmietaną - możesz zrobić tę wiśniową kawę we własnej kuchni, a co najważniejsze, jest to łatwe, Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, oraz Data i nakrętki moc bary.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, cukier, sól, sodę oczyszczoną, olej, jajka, nadzienie do ciasta wiśniowego i posiekane orzechy na patelni o wymiarach 9x13 cali i dokładnie wymieszaj widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podawać z bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn