Caldo Verde

Caldo Verde
Caldo Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kapustę, sól, bulion wołowy odtłuszczony w tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Caldo Verde, Caldo Verde, oraz Caldo Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić chorizo w plastry o grubości 1/4 cala. W 6-do 8-Quart patelni na średnim ogniu, mieszać chorizo często aż lekko rumiane, o 10 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki, aby osuszyć. Łyżka i wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię i często mieszać, aż kuleje, o 5 protokół. Powrót chorizo na patelnię i dodać bulion z kurczaka i wołowiny, ziemniaki, marchew, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ziemniaki i marchew będą miękkie po przekłuciu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W międzyczasie opłucz i osusz jarmuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
4
Wytnij i odrzuć twarde żebra środkowe; posiekaj liście w poprzek na plastry o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Dodać kapustę i kapustę do zupy i mieszać od czasu do czasu, aż zmięknie, aby ugryźć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn