Cakespy: Domowe Samoas Girl Scout Cookies

Cakespy: Domowe Samoas Girl Scout Cookies
Cakespy: domowe Samoas Girl Scout Cookies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 602 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka mąki uniwersalnej, mleko, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Domowe Ciasteczka Harcerskie: Samoas, Domowe Samoas Girl Scout Cookies, oraz Cakespy: Domowe Ciasteczka Harcerskie Do-Si-Dos.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przygotuj bazę ciasteczek. Używając przystawki do łopatek w mikserze stojącym, masło i cukry zmiksować do uzyskania lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
3
W osobnej misce przesiać mąkę, sól i proszek do pieczenia. W 2-3 krokach wymieszać z masłem, od czasu do czasu zeskrobując boki miski. Wymieszać wanilii i ponownie wymieszać, aż włączone; wymieszać w jednej łyżce mleka lub śmietany, dodając resztę, jeśli ciasto wydaje się zbyt sztywne, aby być łatwo obsługiwane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pracując w 2-3 partiach, rozwałkuj ciasto między dwoma arkuszami pergaminu lub woskowanego papieru, aż będzie miało grubość około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Jeśli masz taki, użyj małego obcinacza do pączków, aby wyciąć około 1 1/2 cala okręgów (obcinacz do pączków zabierze środek za Ciebie!). Jeśli nie masz foremki do pączków, wyciąć okręgi około 1 1/2 cala za pomocą foremki do ciastek i wyciąć otwory w środku za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Delikatnie przenieś wycięcia na przygotowane blachy do pieczenia, pozostawiając około cala miejsca między rundami (będą się rozprzestrzeniać, ale nie za dużo).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec przez 10-12 minut, lub do lekko złoty po bokach i na dole z matowym wykończeniem na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez około 5 minut na arkuszu przed przeniesieniem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Przygotować polewę karmelowo-kokosową. W średnim rondlu na małym ogniu roztopić (rozpakowane!) karmelki, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu patelni. Gdy jest gładka i nie ma grudek karmelu pozostają, dodać sól i tosty kokosowe i wymieszać drewnianą łyżką (będzie to trochę treningu) aż kokosowy jest w pełni pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Zdjąć z ognia.
11
Za pomocą małej szpatułki przesuniętej lub nawet łyżki delikatnie rozprowadź 2-3 łyżeczki mieszanki karmelowo-kokosowej na każdym ciastku. Jeśli zakryłeś dziury w ciasteczkach, możesz nacisnąć małe wcięcie na środku, aby uzyskać klasyczny wygląd tradycyjnych ciasteczek, lub możesz cieszyć się większą ilością dodatków i po prostu wyluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
12
Podczas gdy polewa jest ustawienie na ciasteczka, przygotować czekoladę do powlekania dno ciastek i wykończenie blaty. W dużej misce kuchenki mikrofalowej, podgrzewać czekoladę w odstępach 30-sekundowych, mieszając po każdym odstępie czasu, aż będzie gładka i stopiona (możesz to zrobić również nad płytą kuchenną, jeśli masz ochotę wypłukać ten średni rondel pokryty kokosem, którego użyłeś do polewy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Spód każdego ciastka zanurz w roztopionej czekoladzie, a następnie umieść na kawałku woskowanego papieru lub pergaminie. Gdy wszystkie ciasteczkowe DNA zostaną wyschnięte, przenieś pozostałą czekoladę do małej torebki z rurkami i ułóż paski na górze ciasteczek. Lub jeśli wydaje się to zbyt trudne, po prostu łyżka czekolady na wierzchu każdego ciastka. (Wskazówka: odrobina masła orzechowego na wierzchu, choć nie jest tradycyjna, smakuje też świetnie!)
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
14
Niech ciasteczka ustawić na co najmniej godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn