Cakespy: Domowe Ciasteczka Harcerskie Tagalong

Cakespy: Domowe Ciasteczka Harcerskie Tagalong
Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sól, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 654 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cakespy: Domowe Ciasteczka Harcerskie Do-Si-Dos, Cakespy: Domowe Samoas Girl Scout Cookies, oraz Girl Scout Cookie Tagalong Cake Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj bazę ciasteczek. Używając przystawki do łopatek w mikserze stojącym, masło i cukier utrzeć w śmietanie, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
2
W osobnej misce przesiać mąkę i sól. W 2-3 krokach wymieszać z masłem, od czasu do czasu zeskrobując boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać śmietanę i wanilię; mieszać tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Owinąć ciasto w folię (oddzielić na dwie kulki ciasta, jeśli będzie łatwiej się nim posługiwać) i przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny, aż będzie bardzo twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Uszczypnij kawałki ciasta i rozwałkuj na około 1-calowe okręgi. Lekko spłaszcz każdą piłkę ręką, starając się, aby krawędzie nie pękały zbyt mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Na przygotowanych arkuszach ciastek umieścić rund ciasta, pozostawiając około cala pomiędzy (będą się trochę rozprzestrzeniać, ale nie za dużo).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec przez 10-12 minut, lub aż mają matowe wykończenie na górze i są po prostu złote na krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez około 5 minut na arkuszu. Gdy tylko nie są zbyt gorące, za pomocą kciuka lub tylnej części małej łyżeczki, zrób Wcięcie w każdym ciastku(powinny być nadal dość miękkie, więc łatwo powinno być wcięcie bez łamania). Zostaw ich na chwilę tam, gdzie są.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
W średnim rondlu roztopić masło orzechowe na małym ogniu, aż stanie się gęstym, łatwo mieszanym płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodać cukier cukierniczy i wymieszać do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
12
Dodaj wanilię na koniec, mieszając aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
13
Zdjąć z ognia.
14
Pozostawić na około 10 minut; mieszanina zacznie nieco zagęszczać.
15
Umieść łyżeczkę (trochę mniej lub bardziej, na swój smak) mieszanki masła orzechowego w tiret na każdym ciastku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
16
Najlepiej byłoby użyć podwójnego kotła do stopienia czekolady w tym momencie. Osobiście nie mam takiego, więc topiłam go bezpośrednio w średnim rondlu na małym ogniu, bardzo często mieszając, aby mieszanina nie przypaliła się dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Aby pokryć ciasteczka, przytrzymaj je jedną ręką na widelcu (tak, aby leżały na zębach), a drugą ręką, używając łyżki, pozwól, aby mieszanina czekolady kapała na ciastku, aż będzie pokryta. Użyj łyżki, aby delikatnie "zeskrobać" powłokę, aby pokryła ona całe ciastko; pozwól, aby część nadmiaru czekolady kapała, a następnie umieść czekoladowe ciasteczka na arkuszu woskowanego papieru, silikonu zapobiegającego przywieraniu, a nawet folii aluminiowej, i pozostaw na 2-3 godziny przed rozkoszowaniem się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn