Cajun Crab Spread (z wykorzystaniem imitacji kraba)
Cajun Crab Spread (używając imitacji kraba) może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1022 kalorii, 21g białka, oraz 81 g tłuszczu. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną cebulę, serek śmietankowy, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Imitacja Sałatki Krabowej, Imitacja Sałatki Krabowej, oraz Imitacja Krabowej Zapiekanki.
Instrukcje
W małej misce, beat twarożek, majonez, papryka, czarny pieprz, czosnek w proszku i zmielony czerwony pieprz z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do dobrze połączone.Wymieszać imitację kraba, posiekanego pomidora i zielonej cebuli.Przykryć i schłodzić przez 3-24 godziny.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. D ' Alfonso-Curran Albarino z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
Nuty podniebienia czyste i wyraziste, ta hiszpańska biała odmiana prezentuje dojrzałą gruszkę, melon i wiciokrzew z nutami marcepanu i cynamonu. Pięknie zorganizowany z bogatą teksturą i jędrnymi taninami, ten Albariño jest doskonale zrównoważony, choć jego długie, ostre wykończenie. Połącz z ostrygami, świeżymi krabami lub krewetkami, małżami gotowanymi na parze, grillowaną rybą, sałatką z buraków i burraty, risotto, sushi i ceviche.