Cajolo Ripiendo -- Gołąbki

Cajolo Ripiendo -- Gołąbki
Cajolo Ripiendo -- Gołąbki to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajka, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Gołąbki, oraz Kapusta Nadziewana Cała.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Usuń całe liście z kapusty, aby uzyskać 20 dużych liści i zanurz we wrzącej wodzie. Gotować, aż wystarczająco miękkie, aby złożyć, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą i położyć na czystym ręczniku kuchennym, aby kontynuować chłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
W międzyczasie, w dużej misce do mieszania, umieścić zmielonego indyka, 1/2 szklanki bułki tartej, 1/4 szklanki natki pietruszki, czerwona cebula, szałwia, sól, pieprz i jajka i dobrze wymieszać rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Ułóż liście kapusty na desce do krojenia na blacie i umieść średnią garść mieszanki indyka w dolnym środku każdego liścia. Złóż boczne boki do wewnątrz i zwiń od podstawy, aby utworzyć zamkniętą kieszeń z każdego nadziewanego liścia. W zapiekance odpornej na działanie pieca, wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie bułeczki z kapustą, umieść połowę sosu pomidorowego i całe białe wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Roladki z kapusty układamy na wierzchu sosu, aż zostaną pokryte jedną warstwą. Łyżka pozostałego sosu i piec 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Wyjąć i posypać pozostałą bułkę tartą i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Podawać natychmiast.
9
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, ale nie Brązowy (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Dodaj pomidory. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień tylko bulgotanie, mieszając od czasu do czasu przez 30 minut. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Podawać natychmiast lub odstawić do dalszego użycia. Sos można przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn