Błyszczące Czerwone Jabłka Cukierkowe
Błyszczące czerwone jabłka Cukierkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 584 kalorie, 1G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Jabłka Cukierkowe, Jabłka Cukierkowe, oraz Jabłka Cukierki Toffi.
Instrukcje
Połącz cukier, masło, ocet, wrzącą wodę i barwnik spożywczy w dużym rondlu z metali ciężkich.
Gotować na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; gotować bez mieszania około 10 minut, aż mieszanina osiągnie etap twardego pęknięcia, lub 290 do 310 na termometrze cukierków.
Wyjąć z ognia; wymieszać cukierki cynamonowe i odstawić, aż bąbelki ustąpią.
Włóż patyczki do jabłek. Zanurz jabłka w mieszaninie; wirować do powlekania i zanurzać się w lodowatej wodzie, aby utwardzić powłokę cukierkową.
Umieścić na lekko masłem do pieczenia, aż zestaw. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.