Bûche de Noël

Bûche de Noël
Bûche de Noël może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 268 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Mieszanka żółtek, sól, przepis swiss buttercream, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Buche de Noel, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko i nasiona wanilii umieścić w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Tymczasem w średniej misce przesiać mąkę, cukier, sól i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajka i ubić mieszankę, aż będzie blada i sztywna. Kontynuuj ubijanie, dodając powoli połowę gorącego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Przenieść mieszaninę jaj do rondla z pozostałą mieszaniną mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Umieścić na średnim ogniu, stale ubijając i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty. W małej misce, ubij razem pastę kasztanową i rum, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wyjąć mieszaninę jaj z ognia i ubić w mieszance pasty kasztanowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wlać mieszaninę do szerokiego płytkiego naczynia i przykryć powierzchnię bezpośrednio folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Ubij przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Umieść świeżą żurawinę, cukier i wodę w rondlu na średnim ogniu i wymieszaj płyn na wolnym ogniu. Włączyć ciepło do niskiego i pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, aż żurawina pęknie i sos zmniejszył, około 15 protokół. Smak mieszanki i dostosować słodycz przez dodanie dodatkowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia, umieścić w hermetycznym pojemniku i schłodzić, aż całkowicie ostygnie.
3
Ubij przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Połącz 100 gramów cukru, wody i gorzały lub aromat (do smaku, jeśli używasz), w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gdy mieszanina osiągnie wrzenia, wyłączyć ogień i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zrób bułkę z biszkoptem: Rozgrzej piekarnik do 177°. narysuj X na środku galaretki z niewielką ilością masła i wyłóż patelnię papierem do pieczenia. Przygotuj francuską bezę z białek i cukru i ubić bezę na sztywne szczyty w mikserze stojącym z nasadką trzepaczką. Beza powinna być błyszcząca i gładka, a nie puchata i matowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiszkoptBiszkopt
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Żółtka ubijamy i składamy na bezę, następnie składamy mąkę tortową, uważając, aby nie spuścić z niej powietrza. Złóż schłodzone, roztopione masło. Natychmiast wlać ciasto na wyłożoną pergaminem patelnię i równomiernie rozprowadzić dużą szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec biszkopt przez około 5-7 minut, lub do momentu zarumienić i sprężyny z powrotem do dotyku. Nie piecz zbyt mocno, bo gąbka będzie zbyt sztywna, by się toczyła. Pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie uruchomić nóż wzdłuż krawędzi, umieścić kolejny kawałek pergaminu na górze i odwróconej galaretki roll pan na szczycie pergaminu, i odwrócić ciasto na odwróconej patelni. Ostrożnie obrać pergamin i zrobić roladę, gdy tylko ciasto ostygnie, aby zapobiec stwardnieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Zmontować: z gąbką siedzącą na kawałku pergaminu, umyć ciasto soakerem za pomocą pędzla do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Rozprowadź równą warstwę kremu na całym cieście (od 1/8 do 1/4 cala grubości) za pomocą przesuniętej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Posypać niewielką ilość kompot żurawinowy na powierzchni. Używając pergaminu pod spodem, aby się ustabilizować, zacznij zwijać ciasto w roladę na dłuższą drogę, tak jak dywan, opierając rolkę na szwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
KompotKompot
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Pokrój ciasto pod kątem 1/3 w górę rolady za pomocą ząbkowanego noża, a następnie odetnij okrągłą część spodu małego kawałka. Większą część rolady ułożyć na talerzu i przykryć grubą warstwą maślanki. Ułóż mniejsze kawałki tak, aby wyglądały jak gałęzie wychodzące z dużej rolady, a następnie zamroź mniejsze kawałki masłem maślanym. Narysuj wzory w maśle, aby przypominały korę i udekoruj ciasto według własnego uznania. Ciasto można przechowywać w lodówce aż do podania, ale nie przechowywać w lodówce bezy lub będą topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy

Składniki

501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Cukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)Cukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bo e lub ekstrakt dla smakubo e lub ekstrakt dla smaku601 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.masło, stopione i schłodzonemasło, stopione i schłodzone1251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mąka tortowa przesianamąka tortowa przesiana1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pasta Kasztanowapasta Kasztanowa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żurawina świeżażurawina świeża301 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ciemny rumciemny rum4Opcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczuOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu4żółtka jajżółtka jaj2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses4501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.banany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala12krewetki i żyłkiBezy grzybowe, dekoracje z marcepanu, rozpuszczona czekolada, piped (wszystkie opcjonalnie)Bezy grzybowe, dekoracje z marcepanu, rozpuszczona czekolada, piped (wszystkie opcjonalnie)0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie1przepis Swiss Buttercream, z 3 uncji pralin pasty ubijane wprzepis Swiss Buttercream, z 3 uncji pralin pasty ubijane w1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn