Bób z pomidorami i anchois
Bób z pomidorami i anchois to danie główne, które serwuje 4. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka dymki, sardeli, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 99%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Anchois, Pomidory I Fasola Szparagowa Kuskus, Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób), oraz Kalafior, anchois i pomidory.
Instrukcje
Łuskaną fasolę blanszować we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Odcedzić na sito i przytrzymać pod bieżącą zimną wodą, aby szybko je schłodzić.
Odcedzić ponownie i odkleić zewnętrzne twarde skórki zrobić nacięcie na wierzchu i pop fasoli out.
Rozgrzać olej na patelni nieprzywierającej, aż będzie bardzo gorąco, dodać pomidory i podsmażyć na dużym ogniu, aż soki zaczną działać i karmelizować. Wskazówka w dymce i czosnku i gotować na średnim ogniu przez 1-2 minuty, aż cebula po prostu zacząć zmiękać i czosnek zaczyna się złocisty. Teraz dodać fasolę i smażyć przez 1-2 protokół aż do ogrzania przez. Sardele wymieszać tak, aby się rozpadły, doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, następnie wymieszać majeranek lub natkę pietruszki i podawać.