Bób z pomidorami i anchois

Bób z pomidorami i anchois
Bób z pomidorami i anchois to danie główne, które serwuje 4. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka dymki, sardeli, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 99%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Anchois, Pomidory I Fasola Szparagowa Kuskus, Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób), oraz Kalafior, anchois i pomidory.

Instrukcje

1
Łuskaną fasolę blanszować we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić na sito i przytrzymać pod bieżącą zimną wodą, aby szybko je schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Odcedzić ponownie i odkleić zewnętrzne twarde skórki zrobić nacięcie na wierzchu i pop fasoli out.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
4
Rozgrzać olej na patelni nieprzywierającej, aż będzie bardzo gorąco, dodać pomidory i podsmażyć na dużym ogniu, aż soki zaczną działać i karmelizować. Wskazówka w dymce i czosnku i gotować na średnim ogniu przez 1-2 minuty, aż cebula po prostu zacząć zmiękać i czosnek zaczyna się złocisty. Teraz dodać fasolę i smażyć przez 1-2 protokół aż do ogrzania przez. Sardele wymieszać tak, aby się rozpadły, doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, następnie wymieszać majeranek lub natkę pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
DymkaDymka
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
MajeranekMajeranek
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn