Bułki Piwno-Parmezanowe
Piwo-bułki z parmezanem to FODMAP friendly przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, mieszankę herbatników, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Piwo pszeniczne i bułki ziemniaczane, Piwo Chleb Pecan Bułki, oraz Bułeczki z cheddarem i piwem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 6 pierwszych składników do zwilżenia. Upuść ciasto przez 1/4-cupfuls na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w 425 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Wałki pędzla z 2 łyżkami roztopionego masła, w razie potrzeby.
Rolki można przechowywać przez noc w hermetycznym pojemniku. Aby podgrzać, posmarować bułki masłem i piec w temperaturze 425 przez 4 do 5 minut.