Bułka Z Masłem Jabłkowym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Bułka z masłem jabłkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielone ziele angielskie, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułka Z Masłem Jabłkowym, Bułka Z Masłem Jabłkowym, oraz Jabłko Masło Cynamon Bułka Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z gotowania pergamin papieru, folii lub papieru woskowanego. W średniej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości o 5 minut lub aż bardzo grube i cytryny w Kolorze.
Stopniowo ubijaj granulowany cukier do jajek. Na niskiej prędkości, beat w wodzie i wanilii. Stopniowo ubijaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, goździki, ziele angielskie i sól, aż ciasto będzie gładkie.
Wlać ciasto na patelnię; rozłożyć na rogach.
Piec 12 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Tymczasem obficie posypać 1/4 szklanki cukru pudru na czystym ręczniku.
Natychmiast poluzuj ciasto z krawędzi patelni; Odwróć na cukrowy ręcznik. Ostrożnie usuń papier. W razie potrzeby przyciąć sztywne krawędzie ciasta. Na gorąco, ostrożnie zwinąć ciasto i ręcznik z wąskiego końca.
Umieścić na stojaku chłodzącym; schłodzić co najmniej 30 minut.
Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Masło jabłkowe rozprowadzić równomiernie na cieście.
Ciasto rozwałkować; posypać 1 łyżeczką cukru pudru. Przechowywać w lodówce.