Bułka Z Masłem Jabłkowym

Bułka Z Masłem Jabłkowym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Bułka z masłem jabłkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielone ziele angielskie, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułka Z Masłem Jabłkowym, Bułka Z Masłem Jabłkowym, oraz Jabłko Masło Cynamon Bułka Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z gotowania pergamin papieru, folii lub papieru woskowanego. W średniej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości o 5 minut lub aż bardzo grube i cytryny w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Stopniowo ubijaj granulowany cukier do jajek. Na niskiej prędkości, beat w wodzie i wanilii. Stopniowo ubijaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, goździki, ziele angielskie i sól, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać ciasto na patelnię; rozłożyć na rogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec 12 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Tymczasem obficie posypać 1/4 szklanki cukru pudru na czystym ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Natychmiast poluzuj ciasto z krawędzi patelni; Odwróć na cukrowy ręcznik. Ostrożnie usuń papier. W razie potrzeby przyciąć sztywne krawędzie ciasta. Na gorąco, ostrożnie zwinąć ciasto i ręcznik z wąskiego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieścić na stojaku chłodzącym; schłodzić co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
8
Masło jabłkowe rozprowadzić równomiernie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Ciasto rozwałkować; posypać 1 łyżeczką cukru pudru. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn