Bułka Z Brzoskwiniową Melbą
Bułka z brzoskwinią Melba może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, Maliny w syropie, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 14%. Spróbuj Brzoskwiniowa Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Dżem brzoskwiniowy Melba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 15 - x 10-x 1-calowy jellyroll patelni z gotowania sprayu. Patelnia Line z papierem woskowym; płaszcz sprayem do gotowania. Żółtka ubić do zgęstnienia i bladości.
Dodać 1/2 szklanki cukru, dobrze ubijając. Wymieszać wanilią.
Ubij białka z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż się spieni.
Dodać pozostałą 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż powstanie sztywny szczyt i cukier się rozpuści. Złożyć mieszaninę białka jaja do mieszaniny żółtka.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć. Złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny jaj.
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Przesiać 2 łyżki cukru pudru w 15-x 10-calowy prostokąt na ręczniku. Gdy ciasto jest gotowe, natychmiast poluzować z boków patelni, i włączyć na ręcznik. Odklej papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Miejsce, szew stronie w dół, na stojaku z drutu; ostudzić całkowicie.
Umieść Maliny w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i przerabiaj do gładkości, zatrzymując się dwa razy, aby zeskrobać boki. Kryj się i wyluzuj.
Połącz brzoskwinie, jogurt i sznapsa. Rozwiń ciasto i usuń ręcznik.
Rozprowadź mieszaninę jogurtu na cieście, pozostawiając 1-calowy margines wokół krawędzi. Ponownie zwinąć ciasto; przykryć i zamrozić, aż mieszanina jogurtu będzie jędrna.
Każdy plasterek podawać na 1 łyżce stołowej plus 2 łyżeczki puree malinowego.