Bułka Cynamonowa Budyń Chlebowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj bułki z cynamonem. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 64 grosze za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kostkę cynamon chała, orzechy włoskie, cukier granulowany plus 1 łyżka stołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułka Cynamonowa Budyń Chlebowy, Bułka Cynamonowa Budyń Chlebowy, oraz Bułka cynamonowa budyń chlebowy z sosem Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F i zorganizować stojak w środku.
W średniej misce ubić mleko, śmietanę, jajka, 1/2 szklanki cukru, Likier, wanilię i sól, aż jajko zostanie rozbite i mieszanina będzie gładka. Równomiernie rozprowadzić chleb i orzechy włoskie w naczyniu do pieczenia 2 quart, wlać mieszankę kremu na chleb i pozostawić do namoczenia przez co najmniej 15 minut.
W międzyczasie doprowadzić około 8 szklanek wody do duszenia na średnim ogniu.
Równomiernie rozprowadzić pozostałą 1 łyżkę cukru na budyniu chlebowym. Ustaw wypełnione naczynie do pieczenia na większą patelnię i dodaj wystarczającą ilość gorącej wody, aby dotrzeć do połowy boków naczynia do pieczenia.
Piec, aż krem jest ustawiony i top jest lekko rumiane, o 50 do 60 protokół.
Wyjąć z łaźni wodnej i odstawić na 5 do 10 minut przed podaniem.
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej.