Bułeczki Z Kremem Cytrynowo-Porzeczkowym
Przepis bułeczki z kremem cytrynowo-porzeczkowym jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 193 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Mieszanka proszku do pieczenia, śmietana do ubijania, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Bułeczki Z Kremem Porzeczkowym, Bułeczki maślano-porzeczkowe z polewą cytrynową, oraz Lody cytrynowe z sosem z czarnej porzeczki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko nasmaruj blachę ciasteczkową skracając lub natryskując sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj widelcem mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól.
Wymieszać z porzeczkami i 1 łyżeczką skórki z cytryny.
Dodać śmietanę do ubijania na raz; mieszać tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Na posmarowanej mąką powierzchni delikatnie zagnieść ciasto 6 lub 7 razy lub aż będzie gładkie. Pat ciasto 3/4 cala grubości.
Cięcie za pomocą 2-calowego okrągłego noża.
Umieścić 2 cale od siebie na arkuszu cookie.
Piec 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Chłodne 15 minut. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać cukier puder i wystarczająco dużo soku z cytryny, aż będzie gładka i wystarczająco cienka, aby mżeć.
Mżawka na bułeczki. Wierzch z dodatkową skórką cytrynową.