Bułeczki Z Jagodami
Jagodowe bułeczki mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 203 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 23 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jeśli masz jajka, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Borówkowe Bułeczki + Borówkowy Krem Serowy Lukier, Borówkowe bułeczki z jagodowym dżemem kokosowym, oraz Jagodowe Bułeczki Owsiane podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól; pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy. W misce ubić jajka i 3/4 szklanki mleka; dodać do suchych składników aż do zwilżenia. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię, delikatnie zagnieść w borówkach.
Ciasto podzielić na pół. Poklep każdą porcję w 8-in. okrąg; pokrój każdy na osiem klinów.
Umieścić na nasmarowanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub aż blaty będą złotobrązowe.