Bułeczki wiśniowo-imbirowe to Szkocki przepis, który serwuje 8. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Idź do sklepu i odebrać masło, soda oczyszczona, wiśnie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bułeczki Wiśniowo-Imbirowe, Bułeczki wiśniowe i krem imbirowo-Marmoladowy, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki; mieszać tylko do momentu, aż lepkie ciasto utworzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Przełożyć ciasto na pergaminową blachę do pieczenia i wkleić w 9-calowe koło (o grubości około 1 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Posypać mąką uniwersalną, jeśli to konieczne, aby ciasto nie przyklejało się do rąk. Ciasto podzielić na 8 równych klinów. Oddzielić kliny lekko, i piec w 350 przez 25 minut lub aż złoty kolor i drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)