Bułeczki Pszenne Żurawinowe Pomarańczowe
Bułeczki z żurawiną pomarańczową pszenną wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, brązowy cukier, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pełnoziarniste Bułeczki Żurawinowe Pomarańczowe, Pełnoziarniste Bułeczki Żurawinowe, oraz Pełnoziarniste Bułeczki Żurawinowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj mąkę pszenną, kiełki pszenicy, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową.
Wymieszać w skracaniu, aż wszystko wygląda krucho. Wymieszać z żurawiną i skórką pomarańczową. W osobnej misce wymieszaj jajko, mleko i sok pomarańczowy. Zrób dobrze w środku suchych składników i wlej mokrą mieszankę. Mieszaj, aż ciasto uformuje się. Wyłożyć na mąkę i krótko zagnieść, aby ciasto trzymało się razem.
Rozwałkuj do grubości 1/2 cala i pokrój na okręgi za pomocą krajalnicy do ciastek.
Umieść bułeczki 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż szczyty i dna są złotobrązowe, 15 do 20 minut.