Bułeczki Pomidorowo-Parmezanowe Suszone Na Słońcu
Suszone na słońcu bułeczki pomidorowo-Parmezanowe mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 132 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, soli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Połącz wrzącą wodę i suszone na słońcu posypki pomidorowe w misce i odstaw 30 minut.
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i 6 kolejnych składników (mąka przez sól) połączyć w misce.
Połącz pomidory, maślankę, olej i białka w misce.
Dodać suszone na słońcu mieszanki pomidorów do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotne (ciasto będzie lepki).
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 4 razy posypanymi mąką rękami. Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 12 klinów, kroić w, ale nie przez, ciasto.
Piec w 400 przez 18 minut lub do złotego koloru.