Bułeczki z maślanką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, sól, Gruboziarnisty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bułeczki Maślane, Bułeczki Maślane, oraz Bułeczki maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, suchą maślankę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodać rozmaryn i/lub czekoladowe chipsy. W małej misce, ubić roztopione masło, wanilia i 1 szklanka śmietany. Wymieszaj mokre składniki z suchymi składnikami, aż się połączą. Obrócić ciasto na mąkę i wyrabiać do uzyskania gładkości, około 1 minuty.