Bułeczki jeżyn ze skórką pomarańczową (bezglutenowe)

Bułeczki jeżyn ze skórką pomarańczową (bezglutenowe)
Jeżyny bułeczki z skórką pomarańczową (bezglutenowe) może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, jajka, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Mini Czekoladowe Bułeczki Pomarańczowe, Sałatka owocowa jeżyna Limonka ze skórką pomarańczową, oraz Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe).
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn