Bułeczki Czekoladowo-Wiśniowo-Migdałowe

Bułeczki Czekoladowo-Wiśniowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj bułeczki czekoladowo-wiśniowo-migdałowe. Ten przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jajko, cukier, wiśnie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bułeczki Czekoladowo-Wiśniowe Migdałowe, Bułeczki Z Białej Czekolady Wiśniowo-Migdałowej, oraz Bułeczki Wiśniowo-Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
W misce wymieszać mąkę, 5 łyżek cukru, proszek do pieczenia i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pokroić na maśle za pomocą blendera do ciast lub 2 noży, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Sitr w czereśniach i czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CzereśnieCzereśnie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połącz jajko, 1/2 szklanki plus 3 łyżki mleka i ekstrakt migdałowy, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. (Ciasto będzie lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
7
Pat ciasto w 8-calowe koło z mąką ręce na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Ciasto pokroić na 12 równych klinów, kroić w, ale nie przez ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Wierzch ciasta posmarować pozostałym 1 łyżką mleka, posypać pozostałym 1 łyżeczką cukru i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
CukierCukier
MlekoMleko
10
Piec w 450 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn