Bułeczki Cynamonowe

Bułeczki Cynamonowe
Bułki cynamonowe wymagają około 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 40. 4717 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, cukier puder, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogie śniadanie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Podgrzej mleko, olej roślinny i cukier w średnim rondlu na średnim ogniu do temperatury tuż poniżej wrzenia. Odstawić i ostudzić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Posyp drożdże na wierzchu i pozostaw na mleku na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
3
Dodaj 8 szklanek mąki. Mieszaj, aż się połączysz, a następnie przykryj czystym ręcznikiem kuchennym i odstaw w stosunkowo ciepłe miejsce na 1 godzinę. Po 1 godzinie zdejmij ręcznik i dodaj proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pozostałą 1 szklankę mąki. Dokładnie wymieszaj, aby połączyć. Użyj ciasta od razu lub włóż do miski i wstaw do lodówki na 3 dni, wbijając ciasto, jeśli uniesie się do górnej części miski. (Ciasto jest łatwiejsze w obróbce, jeśli zostało schłodzone przez co najmniej godzinę wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Aby złożyć bułki, wyjmij połowę ciasta z patelni. Na posypanej mąką powierzchni do pieczenia rozwałkuj ciasto w duży prostokąt o wymiarach około 30 na 10 cali. Ciasto powinno być bardzo cienkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Wlej 3/4 szklanki na 1 szklankę roztopionego masła na powierzchnię ciasta. Palcami równomiernie rozprowadź masło. Obficie posyp masłem połowę zmielonego cynamonu i 1 szklankę cukru. Nie bój się skropić większą ilością masła lub cukru! Gooey jest celem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2
Teraz, zaczynając od końca najdalej od Ciebie, mocno przetocz prostokąt do siebie. Używaj obu rąk i pracuj powoli, uważając, aby rolka była napięta. Nie martw się, jeśli nadzienie wycieka podczas pracy; to po prostu oznacza, że bułki będą boskie. Kiedy dojdziesz do końca, ściśnij szew i odwróć rolkę tak, aby szew był skierowany w dół. Kiedy skończysz, skończysz z jedną długą maślaną, cynamonową, słodką, lepką kłodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Wsuń deskę do krojenia pod rolkę i ostrym nożem zrób plastry 1/2 cala. Jeden "dziennik" wyprodukuje od 20 do 25 rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Wlej kilka łyżeczek roztopionego masła do jednorazowych foliowych foremek do ciasta i zawiruj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Umieść pokrojone bułki na patelniach, uważając, aby nie przepełnić. (Każda patelnia pomieści od 7 do 9 rolek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Powtórz proces walcowania/cukru / masła z drugą połową ciasta i większą ilością patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przykryj wszystkie Patelnie ręcznikiem kuchennym i odstaw na bok, aby wyrosły na blacie na co najmniej 20 minut przed pieczeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Zdejmij ręcznik i piecz na złoty kolor, 15 do 18 minut. Nie pozwól, aby bułki stały się nadmiernie brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podczas pieczenia bułek zrób lukier klonowy: w dużej misce wymieszaj cukier puder, mleko, masło, kawę i sól. Plusk w smaku klonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Ubijaj, aż będzie bardzo gładka. Posmakuj i dodaj więcej klonu, cukru, masła lub innych składników w razie potrzeby, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję. Lukier powinien być nieco gęsty, ale nadal bardzo nalewalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Wyjmij patelnie z piekarnika. Natychmiast skrop lukrem na wierzchu. Pamiętaj, aby uzyskać go na krawędziach i na górze. Gdy siedzą, bułki wchłoną część wilgoci i smaku lukru. Z czasem stają się coraz lepsze... Nie żeby trwały dłużej niż kilka sekund. Zrób je dla przyjaciela już dziś! Przypieczętuje związek na całe życie. Obiecuję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

5(może być lub przeglądać)1/2 C ciepłej wody (105F do 110F)1/2 C ciepłej wody (105F do 110F)11 funt cukinii,czubata łyżeczka proszku do pieczeniaczubata łyżeczka proszku do pieczenia1łyżeczka sody oczyszczonejłyżeczka sody oczyszczonej4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiroztopione masło, plus więcej w razie potrzebyroztopione masło, plus więcej w razie potrzeby6(zima)(3/4 sztyftu) masło, stopione(3/4 sztyftu) masło, stopione596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocno parzona kawamocno parzona kawa2Średnia żółta cebula, posiekanamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzaniamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicynamon mielony, do posypaniacynamon mielony, do posypania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)aromat klonowy lub ekstrakt z klonuaromat klonowy lub ekstrakt z klonu907Orzechy dowolne (posiekane)do 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki1Dash(duża tuba)(duża tuba)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)(duża tuba)(duża tuba)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier, plus więcej w razie potrzebycukier, plus więcej w razie potrzeby2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn