Bułeczki Cynamonowe
Bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz ciepłą wodę, drożdże szybkiego wzrostu, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, {Slow Cooker} Cinnamon Roll Fondue z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 4 szklanki mąki, ciasto mix, drożdże i ciepłej wody, aż będzie gładka.
Dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 5 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 45 protokół.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Rozwałkuj każdą porcję na 14x10 cali. prostokąt.
Posmarować masłem, posypać cukrem i cynamonem.
Roll up jelly-roll style, zaczynając od długiego boku.
Pokrój każdą rolkę na 12 plastrów; umieść ściętą stronę w dwóch nasmarowanych 13x9-in. patelnie do pieczenia. Przykryć i odstawić do prawie dwukrotnie, około 20 minut.
Piec w temperaturze 400° przez 10-15 minut lub do złotego koloru. Ostudzić przez 20 minut. Na lukier, w dużej misce, śmietanę masło, cukier cukierniczy i wanilii i tyle mleka, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Zimne ciepłe bułeczki.