Burritos z kiełbasą i czarną fasolą
Kiełbasa i Burritos z czarną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2422 kalorii, 77g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wapna kliny, sól, sok z limonki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Burritos Z Czarnej Fasoli, Burritos Z Czarnej Fasoli, oraz Burritos Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować kiełbasę na umiarkowanym ogniu, rozbijając go widelcem lub drewnianą łyżką, aż gotowane przez i po prostu zaczyna brązowieć, o 10 protokół.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Dodać fasolę i sól i gotować, tłuczenie fasoli z tyłu drewnianą łyżką, aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół. Większość fasoli powinna być rozbita, ale nie rozgniataj ich na puree.
Zdjąć z ognia i wymieszać kiełbasę, połowę sera, pomidora, sok z limonki i cebulę.
Rozłóż jedną czwartą mieszanki fasoli w linii tuż poniżej środka każdej tortilli.
Na wierzch fasoli położyć pozostały ser.
Zwinąć burritos i umieścić je szwem w dół w małym naczyniu do pieczenia.
Piec, aż ser topi się i nadzienie jest gorące, około 15 minut. Jeśli wierzchołki zaczynają zbyt mocno brązowieć, przykryj luźno arkuszem folii aluminiowej.
Podawać burritos z wapnem klinów.
Pokrój 1 funt boczku poprzecznie na małe paski. Smażyć na chrupiąco i osuszyć na papierowych ręcznikach. Kontynuuj przepis z Kroku 2, zastępując boczek kiełbasą.
Wino Polecane: Gorąca włoska kiełbasa, czarna fasola, pomidor i ser wszystko argumentują za dużym, owocowym czerwonym winem. Znajdź solidny zinfandel z Kalifornii; jego smak jeżyn i intrygująca jakość drewna staną się i wzmocnią to danie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.