Burrito Z Czarnej Fasoli Z Kremowym Sosem Chipotle
Burritos z czarnej fasoli z kremowym sosem Chipotle może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odebrać Lima fasola, pieprz, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany dziki ryż można śledzić to danie główne z Ciasteczka z dzikim ryżem i suszoną żurawiną jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest przynoszony przez zdrowe Jabłko. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Chipotle i Burritos z Czarnej Fasoli, Chipotle słodkie ziemniaki i czarna fasola Quinoa ciasta z kremowym sosem awokado, oraz Kurczak z Quinoa i Burritos z czarnej fasoli z Chipotle Guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.