Burrito z brązowym ryżem i fasolą
Przepis brązowy ryż i fasola Burrito może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 15 minut. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Jeśli masz awokado, sok z limonki, brązowy ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Burrito z fasolą i ryżem, Cheesy Beef and Bean Burrito Rice Bowls, oraz Ciastka z czarną fasolą i brązowym ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli ugotowany ryż jest zimny, podgrzej go w kuchence mikrofalowej. Gdy gorące, mieszać w Cheddar aż ser topi. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Rozgnieść awokado i sok z limonki razem w małej misce widelcem, aż stanie się konsystencja do smarowania.
Ułóż tortillę na desce do krojenia.
Rozłóż tłuczone awokado na tortilli, pozostawiając 1-calową zewnętrzną granicę bez awokado. W dolnej trzeciej części tortilli ułóż w kształcie kłody ryż, fasolę, marchew i salsę.
Przewróć się raz mocno, a następnie włóż boki i kontynuuj toczenie. Awokado powinno pomóc burrito trzymać się razem.
Przeciąć na pół. Owinąć ręcznikiem papierowym, a następnie warstwą folii aluminiowej.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.