Burnt Sugar Cake II
Burnt Sugar Cake II może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 72 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, mąka ciasto, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Burnt Sugar Cake, Burnt Sugar Cake, oraz Burnt Sugar Bundt Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj spalony cukier, umieszczając 1/2 białego cukru na ciężkiej patelni na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, gdy cukier topi się. Gdy staje się bardzo ciemnobrązowy, zdjąć z ognia, dodać gorącą wodę bardzo powoli i mieszać do rozpuszczenia. Odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni F). Linia dwie 9 calowe okrągłe patelnie do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać trzy razy.
Masło lub margarynę zmiksować z pozostałym 1 1/4 szklanki białego cukru, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka po 1 na raz, dokładnie ubijając po każdym. Wymieszać waniliową i spaloną mieszaninę syropu cukrowego.
Dodać suche składniki i mleko na przemian do śmietany mieszaniny. Beat until smooth.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut.