"Burn-your-Fingers Chicken Wings" może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 736 kalorii, 55g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pieprz, ząbki czosnku, skrzydełka z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Brown Butter Old Bay Wings (aka the Best Chicken Wings Ever!), oraz Lord of the Wings (skrzydełka kurczaka).
Instrukcje
1
W robocie kuchennym zmiksuj szalotki z czosnkiem, imbirem, anchois i zmiażdżoną czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sardele
Zielona Cebula
Czosnek
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać brązowy cukier, sos sojowy, olej, czarny pieprz i sól; zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Brązowy Cukier
Sos Sojowy
Sól
Olej Do Smażenia
3
Dodaj sok ananasowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Ananasowy
4
Zrób małe ukośniki na mięsistych częściach skrzydełek z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z Kurczaka
5
Rozłóż skrzydła w 2 bardzo dużych patelniach i zalej marynatą. Wcierać marynatę w skrzydła. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Rub
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Skrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Ułóż skrzydła w jednej warstwie na dużych, olejowanych, obranych blachach do pieczenia; wylej pozostałą marynatę na wierzch. Piecz skrzydła na jak największej liczbie półek, obracając Patelnie przez 1 godzinę lub aż skrzydła będą głęboko zarumienione i chrupiące.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.