Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar

Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar
Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i cheddarem z Wisconsin mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz escarole, szalotki, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar, Burgery Żubrowe Z Cebulą Cabernet I Wisconsin Cheddar, oraz Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkimedium patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę, posypać solą, i smażyć aż zmięknie i złoty kolor, mieszającczęsto, o 10 protokół. Reduceheat do medium i continueto sauté aż bardzo delikatne andwell rumiane, o 15 minuteslonger.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
3
Dodać wino i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn się wchłonie, około 5 minutes.DO do przodu: można wykonać 3 dni. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Podgrzej brojlery. Delikatnie wymieszać mięso i 3 składniki w dużej misce. Kształt na cztery 1/2-calowe paszteciki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podgrzewanie 1 łyżki olejuw dużej patelni na wysokiej temperaturze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać hamburgery zsól i pieprz; dodać do patelni.Gotować, aż dobrze zbrązowieje, o 2 minut na stronie formedium-rzadko.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Otwórz bułki i ułóż, pokrój bok do góry, na obramowanej arkuszu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Umieść plastry sera na wierzchu. Broil, aż sery i połówki dolneklubnie tosty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
9
Rozłóż dolne połówki zustardą. Top każdy z kilkoma liśćmi, a następnie burger.Łyżka cebuli na szczycie hamburgerów, dzieląc równo. Przykryć blatami; lekko nacisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn