Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar

Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i cheddarem z Wisconsin mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz escarole, szalotki, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar, Burgery Żubrowe Z Cebulą Cabernet I Wisconsin Cheddar, oraz Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkimedium patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, posypać solą, i smażyć aż zmięknie i złoty kolor, mieszającczęsto, o 10 protokół. Reduceheat do medium i continueto sauté aż bardzo delikatne andwell rumiane, o 15 minuteslonger.
Dodać wino i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn się wchłonie, około 5 minutes.DO do przodu: można wykonać 3 dni. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Podgrzej brojlery. Delikatnie wymieszać mięso i 3 składniki w dużej misce. Kształt na cztery 1/2-calowe paszteciki.
Podgrzewanie 1 łyżki olejuw dużej patelni na wysokiej temperaturze.
Posypać hamburgery zsól i pieprz; dodać do patelni.Gotować, aż dobrze zbrązowieje, o 2 minut na stronie formedium-rzadko.
Otwórz bułki i ułóż, pokrój bok do góry, na obramowanej arkuszu do pieczenia.
Umieść plastry sera na wierzchu. Broil, aż sery i połówki dolneklubnie tosty, o 1 minutę.
Rozłóż dolne połówki zustardą. Top każdy z kilkoma liśćmi, a następnie burger.Łyżka cebuli na szczycie hamburgerów, dzieląc równo. Przykryć blatami; lekko nacisnąć.