Burgery z tuńczykiem i kukurydzą cukrową
Przepis hamburgery z tuńczyka słodkiej kukurydzy mogą być wykonane w około 15 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 369 osób. Sprawdza się jako tanie danie główne. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jajka, kukurydzy cukrowej, tunanu g w wodzie i oleju roślinnego. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Plasterek tuńczyka i kukurydzy cukrowej, Burgery z kukurydzy i słodkich ziemniaków, oraz Sałatka z tuńczyka, fasoli i kukurydzy cukrowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczywo w maszynce zmiażdżyć na okruchy, wrzucić do miski, a następnie zmiażdżyć połowę kukurydzy cukrowej, aż drobno posiekać.
Dodaj posiekaną kukurydzę, pozostałą całą kukurydzę, tuńczyk, ser, dymkę i niektóre przyprawy do miski z chlebem i dobrze wymieszać.
Dodaj jajko, kawałek po kawałku (może nie trzeba tego wszystkiego), aż mieszanina jest wystarczająco lepki, aby być ukształtowane w cztery równe wielkości hamburgery.
Rozgrzać olej w patelni nieprzywierającej, a następnie gotować hamburgery przez 5 minut z każdej strony, aż złoty i gorący przez środek. Nadziewaj pełnoziarniste bułki ulubioną sałatą i dobrą salsą.
Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel
Malbec, Merlot i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na hamburgera. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. La Celian Elite Malbec z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
La Celia Elite Malbec
Złożone aromaty, w których wyróżniają się czerwone i soczyste owoce, z eleganckim wkładem kwiatowym i świeżymi ziołami.Starzenie się w dębu osiągnęło w tym winie wykwintne połączenie dominujące w owocach. W ustach znajduje się surowe wejście i duża długość. W ustach taniny są miękkie i jedwabiste. Idealny do picia z deską z kozim serem, zawiera prażoną szczepionkę, humitę, pieczone warzywa, gruszki w malbecu.